Apu & oikeus

"Eikö sitten Jumala toimittaisi oikeutta valituillensa, jotka häntä yötä päivää avuksi huutavat, ja viivyttäisikö hän heiltä apuansa? Minä sanon teille: hän toimittaa heille oikeuden pian:' (Lk 18:7-9.)

Rakas ystävä! Pyydetään uskovia ystäviämme rukoilemaan yhdessä. Lähdetään rohkeasti osallistumaan seurakuntiemme rukoustilaisuuksiin. Ehkä Jumala antaa jollekin jopa tehtäväksi järjestää seurakunnan rukoustoiminnan.

Kun rukoillaan yhdessä, voidaan viedä omat tarpeet Jumalan eteen, mutta ei jäädä siihen. Annetaan Pyhän Hengen ohjata ajatuksiamme kohti Jeesusta. Palvotaan ja ylistetään hänen valtasuuruuttaan. Sitten Pyhä Henki voi ohjata ryhmän rukoilemaan Jumalan valtakunnan tarpeiden puolesta.

Kun rukoilemme yhdessä, meille voi avautua näkymä Jumalan suuruudesta ja rukouksen rajattomista mahdollisuuksista. Pyhä Henki voi muodostaa esirukoilijoista armeijan, joka osallistuu hengelliseen sodankäyntiin Jeesuksen johdolla eikä hellitä, ennen kuin voitto on saavutettu.

Pyhä Henki kutsuu meitä rukoukseen. Kumartukaamme Herran eteen ja rukoilkaamme sillä voimalla, minkä hän meille antaa. Pyydetään, että hän avaa meille itse kullekin rukouksesta jonkin aivan uuden ja ennen kokemattoman ulottuvuuden. Jumala tekee uutta.

Herald International

(Airut 4/1999)